Home » Bordtennis aften

Bordtennis aften

Hej derude! Da vi alle sammen her på siden er vilde med bordtennis, har vi valgt at afholde en aften, for alle nye mulige talenter indenfor denne sportsgren.

Dette mener vi kunne være en fantastisk ide, da det er en god oplevelse for os, men også for alle de folk der går rundt og kunne tænke sig at prøve kræfter med denne sportsgren.

Vi mener her på siden det er den sjoveste og fedeste sportsgren i verden, hvilket også er derfor vi er så vilde med den! dette mener vi selvfølgelig også i andre skal have muligheden for derude, ved at tilmelde jer dette enestående arrangement vi har valgt at afholde.

Arrangementet vil finde sted fredag i uge 19, hvor vi selvfølgelig håber der kommer så mange som muligt. Det bliver rigtig spændende at se om der befinder sig nogle mulige talenter ude i blandt os. Dette kan selvfølgelig også være svært at se med det samme da man normalt skal øve sig for at blive bedre, men nogen mennesker har bare talentet fra start, hvilket er det vi håber på at kunne se til dette fantastiske arrangement.

Vi håber i vil tilmede jer vores arrangement, så ses vi til en kanon aften!

Hyg jer.