Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/randers-freja-bordtennis/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/randers-freja-bordtennis/wp-includes/plugin.php on line 579

Home » Didriksons perfekt til regn og hårdt vejr

Didriksons perfekt til regn og hårdt vejr

Didriksons i det nordiske vejr

Vi anbefaler altid Didriksons til familier og til spillerne, når vi skal på tur. Vi har på den nordlige side af jorden ikke altid sol og sommer, og derfor er en varm og praktisk beklædning vigtig for at undgå forkølelse og kolde fødder. Didriksons er af svensk oprindelse og startede helt tilbage  i 1913 og har derfor en lang historie som giver netop Didriksons ekspertisegrundlag. Didriksons er derfor anerkendt af friluftsmennesker og andre mennesker, der opholder sig meget udenfor.

Det er ekspertise og erfaring, der danner baggrund for et lækkert produkt af høj kvalitet og derfor mange foretrækker Didriksons, når der skal købes især regntøj.

 Produktudvikling i Didriksons

Didriksons er især kendt for sit regnstøj som produceres af utrolig høj kvalitet. Tidligere har produkterne fra Didriksons ikke være svejset og var derfor ikke helt vandtætte. Man har sidenhen i Didriksons virkelig satset på produktudvikling og har skabt et vandtæt produkt til en god pris og om i dag tilmed er smart.

Det udover den høje kvalitet især prisen Didriksons vinder på. Derudover har Didriksons de seneste år tiltrukket endnu flere interesserede grundet det smarte design, der ikke kun gør Didriksons praktisk.

Didriksons til børn

Didriksons er stærk i børne konfektion, hvilket nok skyldes kvaliteten som fås til en budgetvenlige priser, hvor alle kan være med. Dermed kan børnefamilier købe ordenlige produkter, der holder børnene tørre og til en god pris.