Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/randers-freja-bordtennis/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/randers-freja-bordtennis/wp-includes/plugin.php on line 579

Home » En lille reminder!

En lille reminder!

861178_wheelHej alle bordtennis entusiaster. Vi vil i dagens indlæg lige komme med en lille reminder til jer derude. Her taler vi om i har husket at skifte jeres vinterdæk ud med nogle sommerdæk.

Det ser endelig ud til at vinteren er på vej væk. Det har været en rigtig lang vinter som har strukket sig fra oktober måned til her i starten af april måned. Men nu ser det endelig ud til at sommeren og foråret er på vej ifølge vejret. Det betyder selvfølgelig at i skal huske at skifte jeres vinterdæk ud med nogle sommerdæk, nu hvor vejret er blevet bedre og temperaturen er steget en anelse.

Det vil derfor være optimalt at køre med sommerdæk. Så få nu de dæk skiftet hvis i ikke allerede har gjort det. Det er bare en lille reminder til jer derude, hvis i ikke har fået det gjort.

Derudover har vi vist ikke mere at sige denne gang, udover at vi glæder os til sommer hvor vi vil afholde nogle rigtig spændene udendørs bordtennis tuneringer. Her er i selvfølgelig allesammen velkommen, og vi håber at se så mange af jer derude som muligt!

Har i skiftet jeres dæk?