Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/randers-freja-bordtennis/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/randers-freja-bordtennis/wp-includes/plugin.php on line 579

Home » Fjällräven til dagsturen

Fjällräven til dagsturen

Fjällräven – perfekt til dagsturen

Fjällräven tasker er super lækre og fantastiske i mange forskellige situationer. Størrelsesmæssigt er der forskellige Fjällräven løsninger alt efter, hvad man er til, hvor man skal hen og hvor langt tid man skal være væk.

Hvis man skal på en dagstur og kun behøver mad, drikke, en ekstra trøje osv, så er Fjällräven helt perfekt.

 

Slidstærk og ‘arvestykke’

Fjällräven tasker er kendte for deres enormt slidstærke egenskab som gør, at den ofte går fra generation til næste uden at blive ødelagt. Det er ikke mange produkter, der er så slidstærke og netop derfor har Fjällräven høstet en del ros.

Det er netop grundet slidstærke og holdbare egenskaber, der gør den perfekt til en tur i skoven, på ferie, på vandretur eller hvor det eller måtte være.

 

Andre produkter fra Fjällräven

Selvom det især er Kånken man kender Fjällräven for så har Fjällräven faktisk mange andre lækre produkter at byde på. Personligt har jeg selv en icebreaker eller windbreaker eller hvad man kalder dem. Grund til at jeg netop nævner en icebreaker er, fordi den er utrolig lækker at have med i sin Fjällräven på dagsturen eller hvor det måtte være. En icebreaker fylder ikke særligt meget og netop er derfor er en icebreaker cool at have med til de kølige aftener eller dage, hvor det måske blæser eller snuskregner.

Alt i alt laver Fjällräven nogle super lækre produkter i høj kvalitet; både tasker, icebreaker, vinterjakker osv.

 

Hvilke mærker synes du godt om, når du skal på tur?