Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/randers-freja-bordtennis/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/randers-freja-bordtennis/wp-includes/plugin.php on line 579

Home » Forårs turnering!

Forårs turnering!

Hej Allesammen!

Efter flere henvendelser, er det blevet bestemt at der skal afholdes en forårs bordtennis tunering. Vejret er begyndt at blive bedre og solen er kommet frem. Dette giver selvfølgelig en rigtig god anledning til en herlig forårs tunering indenfor området som vi alle elsker, nemlig bordtennis!

Vi afholdte et lignende arrangement sidste år, som havde en rigtig stor succes. Derfor er vi uden tvivl klar på at afholde sådan et fantastisk arrangement igen i år. Jeg var selv en af finalisterne sidste år, men røg desværre ud i finalen. Men det var en fortjent vinder, om havde klaret sig rigtig godt igennem hele tuneringen. Jeg håber selvfølgelig på at vinde det hele i år.

Tuneringen kommer selvfølgelig til at foregå udendørs, så vi kan nyde det gode vejr. Der er blevet lejet et stort udendørs areal, hvor der vil blive opstillet en masse bordtennis borde. Vi håber selvfølgelig på så mange tilmeldte som mulig.

Arrangementet starter kl 11.00 d. 1 maj 2013. Vinderen af tuneringen vil få en medalje, samt en gave som vil blive uddelt efter tuneringen. Tuneringen skulle gerne efter tidsplanen være færdig omkring kl 19.00.

Yderliere information om hvor arrangementet finder sted med videre, vil kunne findes senere på siden her.