Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/randers-freja-bordtennis/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/randers-freja-bordtennis/wp-includes/plugin.php on line 579

Home » Forhandler af outdoor tøj

Forhandler af outdoor tøj

Tur til England og udstyr

Nu tager vi snart til England til den årlige bordtennis turnering som vi vist alle er meget spændte på og glæder os meget til. Vi plejer jo gerne at tage en tur ud i det fri, både for at få tankerne på noget andet, men også nu når vi er i et andet land, så er det da med at udnytte det.

Vi har tidligere skrevet om, hvordan Fjällräven gør det godt rent kvalitetsmæssigt og det er også et godt udgangspunkt.

For at gøre det mere overskueligt for dig som forældre eller for dig, der skal med på denne tur, så tjek Outnorth ud som har et bredt udvalg af udstyr i alle prisklasse og i lækker kvalitet.

Outnorth som forhandler

De er super søde, venlige og serviceminded hos Outnorth og prøver ikke at sælge dig det dyreste produkt, men derimod det, der passer dig bedst. Det er sådan noget vi her i klubben sætter pris på, da man ved,  hvilken service man får og hvilket produkt man ender ud med.

Gå til Outnorths hjemmeside her