Home » Gaven til mor

Gaven til mor

Jeg er nok ikke den eneste, der ikke har den ringeste ide om, hvad jeg skal give min mor i julegave. Hvis hun bare havde en ønskeseddel, så man kunne vælge en ting og komme videre i livet, ville det selvfølgelig ikke være det store problem. Men det har hun ikke, og hvad gør man så? Jeg fik et ret godt tip af en ven forleden – hans mor ønskede sig silkedyner, og så tænkte jeg: ” Hvorfor ikke?”. Derfor har jeg alleieret mig med min far, og vi har så været inde på nettet at købe noget flot silkesengetøj til min mor.

Synes sgu faktisk, det gik så nemt, at jeg ville give tippet videre herinde – så er der mere tid til alt det, man gerne vil, når man ikke skal gå og tænke på at finde gaver. Det er bare med at finde et eller andet online, så er den hjemme på nul komma fem. Og der er mange steder, der også pakker gaven ind for dig, så slipper du også for det! Ingen grund til at gøre det på den gammeldags måde, når man har nettet.