Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/randers-freja-bordtennis/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/randers-freja-bordtennis/wp-includes/plugin.php on line 579

Julefrokost 2012

For at alt skal være præcis som det plejer, så skal vi have afholdt en helt igennem fantastisk julefrokost igen i år. Der plejer at være rigtig god opbakning omkring disse julefrokoster, og faktisk er der gået en smule sport i at vi hvert år skal overgå den julefrokost fra året før.

Og det er så sandelig også hensigten i år, og derfor vil vi så småt starte forberedelserne allerede NU! Som det aller første vil jeg gerne opfodre alle til at komme med gode forslag, som I plejer, til Finn i kantinen. Han vil samle alle de gode forslag, og derefter vil vi bearbejde dem og se hvad der er muligt at realisere.
Dette år har vi lavet en aftale med Julefrokosterne.dk, som vi i samarbejde med vil sikre os at vi får arrangeret den hidtil bedste julefrokost. De vil arbejde sammen med os, som en slags sparringspartner, og sammen vi få ført alle de gode idéer ud i livet. Julefrokosterne.dk har en masse gode forslag selv, men vigtigst af alt, så har de et stort netværk som gerne skulle hjælpe os med at få alle vores tossede idéer gjort til virkelighed til en fornuftig pris.

I kan se meget mere omkring Julefrokosterne.dk her.