Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/randers-freja-bordtennis/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/randers-freja-bordtennis/wp-includes/plugin.php on line 579

Home » Køb Didriksons online

Køb Didriksons online

Anbefaling af Didriksons

Tidligere er Didriksons blevet anbefalet som et godt produkt til rejser og turer med klubben, da vi på vores turer gerne tager ud og ser på lokalsamfundet. Da vi selv er naturelskere, bliver det ofte til en skovtur. Uanset hvad, undgår vi gerne for meget tid i bussen og indenfor. Vi synes de unge har godt af at komme lidt ud.

Anbefalingen af Didriksons ligger i kvaliteten og især prisen. Man får et utroligt godt produkt til pengene og da vi gerne ser at børnene er tørre under hele turen og ikke kun i starten, er det vigtigt at være klædt ordenligt på.

Hvis man ønsker at se lidt nærmere på Didriksons produkter kan de findes på Outnorth – lige her

Andet end regntøj

Selvom det især er regntøj, Didriksons er kendt for, findes der også andre produkter i sortimentet så som hatte. Men det er klart regntøj og jakker af vandtæt materiale Didriksons producerer og er kendte for.