Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/randers-freja-bordtennis/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/randers-freja-bordtennis/wp-includes/plugin.php on line 579

Home » Nyt træningstøj fra Kari Traa

Nyt træningstøj fra Kari Traa

YES! Det er vist det eneste og mest passende ord jeg kan finde frem lige nu. For jeg har simpelthen prøvet så meget forskelligt træningstøj, og jeg har smidt lige så meget ud igen. Enten så har jeg svedt for meget i det, eller også har jeg følt at det var alt for ubehageligt at have på. Men de dage ser heldigvis ud til nu at være talte, da jeg har fået noget lækkert tøj fra Kari Traa. Og netop dette mærke har hurtigt fået en plads i mit hjerte, da der ikke er nogle sømme eller lignende der kan genrer under træningen.

Samtidig med det, så er det fra den flotte butterfly serie, som er rigtig fin og feminin, hvilket jeg syntes er super lækkert. Jeg føler i hvert fald at drengene i klubben kigger lidt ekstra efter mig for tiden ! :)