Home » Reparation af Iphone eller HTC

Reparation af Iphone eller HTC

Smadret skærm i telefonen – bare rolig

Vi oplever tit på ture og til almindelig træning at både de unge og trænere ved uheld smadrer deres skærm på telefonen. Det er dét, der er ved netop smartphones og en skærm af glas – De holder ikke til at blive tabt.

Men tag det rolig – der er mange, der tilbyder en service som reparation af Iphone og reparation af HTC og til nogenlunde priser. Et eksempel på en sådan udbyder er iExpert – gå til hjemmesiden her

Autoriseret frem for alt

Du bør prioritere, at det er en autoriseret reparatør, der bliver benyttet, da du ellers kan komme i problemer på et senere tidspunkt, hvis andre funktioner eller egenskaber i din telefon er gået bort.

En autoriseret reparatør bruger originale dele, og man er derfor sikker på, at materialerne og delene kan arbejde sammen i modsætning til en ikke-autoriseret.

En Iphone reparation eller HTC reparation hos en ikke-autoriseret kan betyde, at dele i telefonen går tabt eller går i stykker. Hvis dette sker, har du ingen garanti, da udbyderen ikke dækker sådanne situationer. Derfor vil vi råde Jer til at bruge autoriseret reparatører, når I skal have repareret Jeres Iphone eller HTC.