Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/randers-freja-bordtennis/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/randers-freja-bordtennis/wp-includes/plugin.php on line 579

Home » Så bliv dog sommer!

Så bliv dog sommer!

Her på siden er vi virkelig ved at være trætte af den bidende kulde, som ikke ser ud til at vil forsvinde. Vi er derfor nød til at stå og spille bordtennis indendørs her i de kolde vintermåneder, hvilket vi er ved at være trætt af! Vi længtes efter sol og sommer, og tiderne hvor vi kan stå udenfor i det gode vejr og spille en god gang bord tennis.

Vi mener ikke at der findes noget bedre end at spille bordtennis udenfor om sommeren i det dejlige vejr. Her kan der både spilles tuneringer, men også almindelig bordtennis med vennerne, hvilket er super fedt.

Sidste år i slutningen af Marts var det utrolig varmt og et strålende vejr, hvilket er det vi går og venter på det skal blive igen. Vi mener at man kan dyrke denne sport nærmest alle steder. Selv til diverse festivaller, som vi holder meget af her på siden. Her kan man sagtens tage et bord med til sin camp, og så ellers spille løs med vennerne.

Savner i også sommeren? og glæder i jer lige så meget som os til kulden forsvinder?